Що буде у четвер в Україні? 

хмари3 грудня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

На більшій частині країни прогнозується суха погода.

У східних, західних областях та в Карпатах висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -4...+4 градуси, удень -4...+8. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний, північно-західний, південно-західний і північно-східний, 1-9 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -4...0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+1. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+2 градуси, вдень повітря прогріється до +2...+8. Вітер північний та північно-західний, 3-9 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Керчі висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря становитиме -1...+3 градуси. Денна коливатиметься від +3 до +6. Вітер північний та північно-західний, 1-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі до -2...+2 градусів, денна температура повітря складе 0...+3. Вітер північних, західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до -3...+4 градусів, удень підніметься до +1...+7. Вітер західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні вночі пройде дрібний сніг. Температура повітря вночі до +2, удень до +5 градусів. Вітер переважно східний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с. У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...0 градусів, удень – від 0 до +4. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на 3 грудня. 

У четвер в Чернігівській області збережеться хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У Чернігові, Семенівці, Ніжині, Щорсі, Городні, Бобровиці, Острі очікується суха погода. У Сосниці, Борзні, Прилуках можливий дрібний сніг. Уночі очікується до -3…-2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 0…+2. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с. У кінці тижня встановиться хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?